belthijs.nl

Over Thijs

Telecomoplossing

Advies en begeleiding

Begin 2018 heb ik de bewuste keuze gemaakt om zelfstandig telecom-adviseur te worden voor u privé en zakelijk voor uw onderneming.

Na 15 jaar lang in dienstverband te hebben gewerkt wil ik graag mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan met u delen en een telecomoplossing bieden die u ontzorgt en volledig op uw wensen afgestemd is.

Mijn streven is dan ook u te mogen adviseren en begeleiding te geven voordat u definitief een nieuwe keuze maakt met welke provider u in zee gaat met de daarbij vaste maandelijkse kosten.

Bij u thuis of op kantoor plan ik de afspraak in wanneer het u uitkomt, zo hoeft u voor advies en/of installatie van nieuwe producten niet meer onnodig te wachten in een winkel of uren te speuren op internet.

100% tevredenheid & resultaat

Professioneel team

Ik denk graag met u mee, en streef naar 100% tevredenheid en resultaat. Mijn service staat centraal en mijn groeiende klantenkring is daarvan het bewijs.

Samenwerking
Samen met de medewerkers van Retail Synergie, die alle (backoffice) processen zoveel mogelijk voor mij uit handen nemen, heb ik de daadkracht en inkoopvoordelen van een groot bedrijf achter mij staan en kan ik mijzelf hierdoor beter fulltime inzetten voor mijn klanten.

Op deze manier krijg ik de beste en nodige ondersteuning van een professioneel team met alle kennis van zaken en u het beste advies dat altijd up-to-date is.

Al deze toppers beschikbaar in onze webshop

Toppers

Schuiven naar boven